Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska inte vara rädd



Du ska inte vara rädd

för tystnaden

där talar ditt hjärta

när dina ögon

möter mina

talar din själ till min







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-15 11:57



Bookmark and Share


  Patrick K
väldigt vackert!
2008-01-15

    Ken Cassel
Självklart så gör den det!
Ifrån en själ till en annan
Kramar
2008-01-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Värt att tänka på, en variant av \"ögonen är själens spegel\". Bra tycker vännen Fredrik
2008-01-15

  Maria Zena Viklund
vackert mjukt o stilla!
2008-01-15

  Bjarne Nordbö
Som bomull. Juvligt.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius