Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro på Dig


Att tro på dig

Fader
är att veta att varje dag
är en ny början.


Det är att tro
att mirakel kan ske
och drömmar kan uppfyllas.

Att tro på dig, Fader

är att se änglar dansa
bland molnen.

det är att hoppas på under
när allt ligger i spillror.

Att tro på dig, Fader

det är att aldrig vara ensam

och att veta att livet
är ett lån från dig
på obestämd tid.




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-15 19:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag får gåshud..blir djupt rörd av dessa rader!!!!
2008-01-19

  papessa
mycket vacker, men hoppas inte på under, tro på dom så kommer dom.

papessa
2008-01-19

  Mygg
fin och hoppfull
2008-01-16

  Patrick K
vackert skrivet om tron!
gillar avslutet väldigt mycket!
2008-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
En, som finns
när det i en brinns
hoppas alla honom
då, i god tid minns...
2008-01-15

  Last Word Spoken
Ja, vackert och hoppfullt!
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Hans nåd är var morgon ny.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius