Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Jezzie, fick mej att \"tänka\" lite igen... jag har ofta funderat...


Judas och kyssen



Varför behöver Judas kyssa Jesus

Visste inte de flesta på den tiden

Vem Jesus var




Fri vers av LassO
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-01-16 04:35



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Var det för att Jesus skulle vara förvissad om att det verkligen var Judas som förrådde honom?
Den signifikanta gesten s a s....
2008-01-16

  Michaela Dutius
En fråga som även jag undrat över.
2008-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag också funderat på.
Men jag tror det handlar om att profetia skulle uppfyllas.
Det viktiga i sammanhanget är emellertid vad det hela ledde fram till och vad detta kan få för konsekvenser för dig och mig. Om vi vill.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO