Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi blir ett kollektiv.


Småkänns

Vill vara någon annanstans
med \'någon\'
tillsammans
med alla våra jag.

I ett kollektiv
av försvarsmurar
och olika prsonligheter.

Tillsammans
utan ont
på det här sättet....




Fri vers av Josef Winroth
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-05-23 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth