Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik överflödig

- Rubrik överflödig -


Med munnen vidöppen tvingas äta det
Med ögonen klistrade mot rutan slukar vi allt
Med öronen fullproppade suger vi i oss det



Ge mig en tankespridd låtskrivare, en efterbliven textförfattare och en kastrerad falsettsångare som åtminstone försökt gå ur grundskolan
så har vi oss en ny idol, en världstjärna!

Eller något på två långa ben med stora bröst så går det mycket fortare.
Förtiotvå låtar om da'n om det är bråttom.


För alla som inte dansar är sexualförbrytare




Finns det ingen som kan koppla av huvudströmmen?




Övriga genrer av Twobo
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 19:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
alla som inte dansar är sexualförbrytare


Obetalbart!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Twobo