Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte beskriva det mer passande än så här! (en låt av blackmore\'s night) \"They say that it\'s always darkest right before the dawn... But they don\'t know that I would wait my whole lifetime through I\'d be waiting just for you…\"


står på stationen och väntar.. precis som jag sa

jag väntade där på stationen
precis som jag sa att jag skulle göra
men du måste ha missförstått det hela
för du kom inte

jag väntar... men du är inte här!

så jag la mig ner för att leka törnrosa
det enda som gör så att jag ska kunna orka med


men dagar och veckor har passerat
jag väntar...

men du är fortfarande inte här och kysser mig levande igen

men så på morgonens ljusaste timma
(jag kan endast sova om dagarna nu mera)
så kom du till mig i en dröm
du klappade mig på kinden och viskade att du har redan passerat

men jag väntar här... precis som jag sa
jag kan inte göra annat

jag väntar här!




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna ständiga väntan...\"Men du är fortfarande inte här och kysser mig levande igen\"...Lysande formulering!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel