Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag. kanske.



Hej världen,

idag ler jag mot dig

för du kastar ljuset från det snövita
täcket på marken mot mig

Det löser upp skuggorna i mitt bleka ansikte

Och lämnar ingenting för mig att dölja


Så här står jag naken idag

igen

och önskar att bli sedd
för den jag är



Här står jag och riskerar att frysa till döds,

Vill du rädda mig idag?




Övriga genrer av LillaL
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 13:57



Bookmark and Share


  lilla t
Klart som korvspad att jag ska rädda dig! Ingen ska behöva stå naken i snön... Bra skrivet!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LillaL