Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan till solen

mörker tiden  för mig in i annan värld
dit drömmarna mig bär

mot solen och värmen
där ljumma vindar landar

mot mörkret vi flyr 
söker oss till varmare bredd

där havet är grön och blått
och sanden lämnar spår
 
i drömmarna jag ser
en stjärna som faller intill

ögon möts mot horisonten
där sinnen väcks till liv




Fri vers av Lindizz
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-16 14:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker längtan till sol och värme
låter som en lustfylld resa mmm...
2008-01-17

    Maria Malm
Man kan längta så , när man går här i mörkret.
2008-01-16

    sunnanvind
Underbart...nu gör du mig sugen!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz