Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek vs Sex

Vi tror att vi ger varandra det vi behöver
Du ger mig kärlek mot att jag ger dig sex
Men din kärlek är lika falsk som mina orgasmer

Vi spelar ett spel
Ett spel med falska insatser
och trasiga vinster




Fri vers av anoonym
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-16 16:25



Bookmark and Share


  Burn
Dom tre sista raderna är så bra. Det blir aldrig någon vinst med sådant spel. Att falska insatser ger trasiga vinster är mycket bra formulerat.
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet!
Så sant!
2008-01-16

  Mr.West
Verklighet för många..
Bra verklighetsskilldring för övrigt!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym