Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN TILL DIG

 

Kärlek är som smält öronvax i solsken.
Kärlek är som en ballerina med liktornar.
Kärlek är en pedofil på ett dagis.
Kärlek är som stekta ormögon med glass.
Kärlek är en grisrumpa som försöker bryta sig fri.
Kärlek är som morötter slängda i ens ansikte.

Kärlek är en liten slemklump jag hittade i min navel.

Kärlek är en spyende orc.
Kärlek är bromsspår i kalsongerna.
Kärlek är en skalbagges avkomma.
Kärlek är krabbor utan ben.
Kärlek är dendrofiler i skogen och en nekrofil på en kyrkogård.
Kärlek är en bajskorv som inte går att spola ner.




Fri vers av SMLU
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-16 21:14



Bookmark and Share


  Laijza
..skriver under. Hur kul som helst;-) Grisrumpan är favvo, ja jag är också ett pervvo.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU