Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring

 

 

förändring

försämring

förbättring

 

när omorganisationen står inför dörren

blir människans tanke orolig

 

när ingen vet hur det ska bli

dansar nerverna schottis

 

allt som kan bli bättre

kan ju lika gärna bli sämre

och allt som kan bli sämre

kan ju lika gärna bli bättre

 

förändringen är oundviklig

 

vad väljer vi att göra av den?




Fri vers av Jojo
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-01-17 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo