Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan man också se på saken








Trodde jag var en förlorare

ända tills

jag slutade tävla




vann jag




Fri vers av Mygg
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-22 16:44



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Mycket bra!
2008-05-04

  Lyckohäxan Enediel
Aaaah! Så bra! Så sant! Så smart! =)
2008-03-23

    Maria Malm
Positiv och bra insikt.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg