Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även det man inte vill ha ogjort kan kännas tungt.


paraply

jag behöver mitt paraply
vill inte låta regnet
fästa tyngderna vid fötterna
mot marken

så mycket jag vill
så lite jag kan
säga
ingenting
spelar någon roll
för din smärta

jag vet
jag är ett svin
jag blev inte kär
men saknar dig
får jag göra det

jag ångrar inte
bara vår ickevänskap
ditt ickesällskap
ickesamtal
ickesms

kan vi bli vänner
när du kommit ut
på andra sidan mig




Fri vers av thepinkprincess
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess