Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUD SÖKER VÄRME

 

 

ögon som svider

värkande kropp

huden längtar

efter händer

 

lungor som andas

kort och fort

hinner inte tömmas

och fyllas på nytt

 

ögon som svider

bär på tårar

som aldrig kom ut

i smärtans stund

 

värkande kropp

efter sömnlösa nätter

spända muskler

vill vara till lags

 

huden längtar

efter händer

som inget kräver

bara ömhet




Fri vers av Jojo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 13:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tänk att få luta sig tillbaka när man är nere och trött och känna de värmande händer smeka...enormt fint skrivet!!!
2008-01-18

  Marreb
Man riktigt känner hur det värker. Mycket starkt förmedlat.
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Om man vill vara för mycket till lags blir man spänd.

Jag citerar Lennon (igen): \"After all is said and done you can\' t go pleasing everyone.\"
2008-01-17

    eva m h
Kram! :-)
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo