Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagsångest

 

 

och när jag har ringt alla viktiga samtal

bett alla böner jag behöver

flyttat alla papper

och gått fram och tillbaka

minst hundratrettiotvå gånger

då börjar det krypa i min hud

varje del av min kropp invaderas av oro

och någonstans på mitten

blir tomheten svart och intensiv

och förvandlas till längtan

efter dig




Fri vers av Jojo
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-17 14:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja ibland spelar det ingen roll hur man än försöker döva en känsla som man fruktar...den väntar bakom hörnet lika svart och jä-lig som sist...du har beskrivit det mycket bra!!!
2008-01-18

  Michaela Dutius
ja man brukar tala om svåra kvällar- men är man inte fullt sysselsatt när det är eftermiddag- då kommer den krypande...den där ovälkomna gästen som har många namn.
Väl poetat!
2008-01-17

  Albert
det där känner jag igen

fint sammanfogat
och en dikt om att inte vilja vara i det man är
2008-01-17

  Rosmarin
stegring av känslan som suger tag

bra med \"efter dig\" ensamt på slutraden
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
\"någonstans\"

Men du har i alla fall ett jobb...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo