Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilverkstaden

Med bilen till garaget jag for

till grabbarna med kunskapen stor

Ville min bil fixa

men bakom min rygg ni trixa

Ett fel jag servera

20 ni leverera

Va, skulle vi plinga

kostnaden är ju ringa

En sån bil du laga bör

den om knappt tio år dör

Killen där med ett hånglin stod

när han förskräckt min blick förstod

Fakturan den stoppa jag i killens kammare

med orden, fan var glad, kunde ju varit en hammare










Övriga genrer av Mauri
Läst 361 gånger
Publicerad 2008-01-17 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri