Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på dig..


Du....

 

 

 

Du som skriver med doften

och raderar med ljuset

Härligheten ligger inte allena i faktumet

att jag bor i din ålder

men också att jag tillhör dig

 

Jag har inget land men jag har din röst

ingen familj men din famn

och ingen sol men jag har din måne

som skanderar i mitt hjärta

 

Ta mig och plantera mig i ditt hjärta

Ta mig till huset av din charm

där jag skulle kyssa väggarna av längtan

och på knä falla under din härliga sky, och be och be

 

Jag väntar på dina händer som ska omfamna mina

Jag väntar på din röst som ska salutera mig




Fri vers av issac.a.m
Läst 510 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-17 18:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande in i varje liten stavelse
2009-06-20

  ia VIP
underbar...finns inget mer att säga
2008-01-23

  Maria Zena Viklund
\"Härligheten ligger inte allena i faktumet

att jag bor i din ålder

men också att jag tillhör dig\"

hur väl skriver du inte om själfrändersmöten, där man inte längre tillhör sig själv men ändå mer än någonsin, man blir ett med två,

väntan dock förbryllar, tanken som leder vägen borde sammansmälta med rösten och händerna, vad händer då?...ta mig vidare vännen.

Applåder o bokmärkning!
2008-01-19

  isabel louise
underbart vackert poetat..
2008-01-18

    ej medlem längre
Tack för att du finns vännen för du skriver så vackert och rikt ordflöde har du, bra skrivet och bokmärker!
2008-01-17

  Aisha VIP
.....\"jag har inget land men jag har din röst...\"
afarin dustam....ghorbanat Aisha
2008-01-17

  prinscess VIP
oooh så underbart vackert
det strålar kärlek i varje ord
som blir till vackra meningar
2008-01-17

  J A Nicander
Mycket vackert med en tydlig trånande intention och längtan.
2008-01-17

  Last Word Spoken
Salut Isaac! Kom hit! Jag tar dig! :))

mmm din dikt, den får mig att tänka
på ´lust´och utesluta ´nöd´.
Borde inte finnas den där biten med nöd,
blott; tar dig med lust! :))
2008-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att skriva med doften...
En helt vanlig torsdag...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m