Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem



Hem är hem
Men hem för vem

Det var ensams fråga
Ur ögonen lyste ångestens plåga

Att inte i livet finna en mening
Aldrig få känna äkta förening

Fjättrad av ensamhetens boja
Då hjälper varken slott eller koja




Fri vers av Mygg
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-17 23:48



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mycket lyckat rimmat, med kraft. Snyggt.
2008-01-22

  charlotte hedendahl
En ledsam sanning!
2008-01-18

    ingvar VIP
Tyvärr alltför sant. Mycket bra.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg