Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord

Stormen sjunger sitt vibrato

Solen imploderar jorden

Värmen crackelerar glaciären

Människan rusar in i barriären

Moder jord oss så lär

att hon skör som en blomma är

Att vi inte förstår

vad som försiggår






Övriga genrer av Mauri
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 12:51



Bookmark and Share


  To
Bra skrivet och rimmat.

\" Moder jord oss så lär
att hon skör som en blomma är\"

Att vi inte oss lär och att framtiden inte angagerar oss helhjärtat. Ok man ska leva i nuet men om man bara bryr sig om nuet så kan det bli problem i längden...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri