Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så denna väntan...

Och så denna väntan...

Väntan på Våren...

Väntan på bättre tider...

Väntan på en bättre Värld...

Väntan på att bli frisk...

Väntan på att dö...

Väntan på att vålma ditt hö...

Väntan på att brödkniven skall bli slö...







Fri vers av svante helmers
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 17:35



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ja det finns alltid en väntan på något
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher