Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Min längtan...

 

 

 

Jag är trädet som växer i skugga

och i dag sträcker jag på mina grenar

för att darra en stund i dagsljuset

 

Jag kom här för att möta dig ....älskling

och det är mitt hopp att vårt möte

ska vara lika viktigt och rysligt ömt

såsom vår kärleks

doft ..

 

Låt vårt möte vara likt elden

som smälter guldet

och gör den

mer

glänsande. ...




Fri vers av issac.a.m
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-23 23:34



Bookmark and Share


  sachie
Varm och välkomnande text.

Det sprakar om den, ungefär som elden vid ett lägerbål, när man vill krypa tätt in´till den bara för att verkligen känna dess värme. Mysigt precis somdin text.
2008-01-24

    ej medlem längre
Mycket vackert och ömt skrivet, som vanligt!
2008-01-24

  isabel louise
underbart ljuvligt och poetiskt :)
2008-01-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara bilder i mitt inre, underbara ord...du vajar i vinden och smeker oss alla med dina dikter/B
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m