Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snickarglädje


För varje slag
Så går de långa spikarna in i trät
De drivs obönhörligt in
En härlig känsla
Hammarens kraft, liggande lagom löst i handen
Hammaren gör jobbet, handen fördelar kraften
Det smäller varje gång man träffar
Och de sitter som berg
Snickaryrket är ett härligt yrke.




Fri vers av LassO
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 00:49



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Just så ska det låta, så hit med snickaren! \"Jag hör av mig\", sa han i oktober förra året.....han snickrar någon annanstans helt klart. Man är inte högprioriterad....
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO