Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

vet du vem jag va igår?
Det borde du nog veta
I själen lämmna jag ett spår
Du behöver inte leta

med planlagd köld
styrde jag ditt sinne
men du har kärlek som en sköld
och raderade ditt minne










Fri vers av Arv
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv