Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1482336.ab LIvet i medeltiden, som fortfarande finns uppenbarligen. För jävligt helt enkelt.


Barnarov



Han var Afgan
Den fan
Och gifte sej med en tjej på 11
Hon och hennes systrar, får inte välja själva

Mohammed han hette visst
Och gör hennes liv så trist
Hon som ville bli doktor eller nåt
Hamnar som fru, och glöms bort

Likt alla hennes systrar i samma båt
Säljs till som på ungdom är kåt
Andra skulle dömas för pedofili
Men muslimer vågar man inte annat
Än att med kritiken låta bli
För utveckling på medeltiden stannat…

Så nu köpte sej gubben en kvinna till
Eller, ja hon kanske blir
Om hon får leva och om hon vill
Även om det knappast blir med stil
En Afgan med pengar i pungen
Knullar runt med rena ungen…




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-01-19 13:48



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Du står alltid på de svagares sida LassO. Det hedrar dig!!!
2008-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Och i politiskt korrekta Sverige kryper vi för denna villolära som islam är.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO