Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metrar mitt

rör mig vaksamt

i en rännil

marken däri äger jag

tusen nätter kvadratmeter smalt

långt, långt, djupt

en krypskyttesänka mönstrad i bergskrift

av gengångarnätter och torkad salt

huserar stolt i min dalgång

hotar med högljudd fanfar

om ett sargat öga

ett lika starkt

som ett faderlöst barn

som till slut skriver seger




Fri vers av vissla
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-05-24 02:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag hurrrar över språket och med dem bilderna..tolkar det som en dikt om livets motgångar och dess uppgång.. lysande dikt vissla..
2005-05-26

    tower4
Känner ingen tryggheten i det invanda, det självvalda. Vackert beskrivet men saknar rörelsen ut...???
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla