Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill åt tystnaden, för den hjälper mig att gå vidare

Fast i det här läget
när allt slår tillbaka

Vill bort från
allt helvete
som du skapat

Skriket i mig
tystnar inte
förrän
du gör det

schyyyyy

jag orkar inte mer..




Fri vers av caraa
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa