Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag betalade

Försök sa hon,
som om det inte är det jag gjort
men att allting bara blev
fel,
som om det skulle bli fel
och att det var det enda rätta


Lev sa hon
lev som alla andra sa hon,
som om alla andra levde bättre
men i självaste verket
spelade det ingen roll
för just då ville jag inte ens leva
och allting blev som det blev
även om det inte var menat


Skratta sa hon
skratta som om du var glad sa hon
som om hela världen var full utav dem
grisarna
jag skrattade ett tag,
tills jag insåg att det inte var värt besväret


Prata sa hon
prata med någon du litar på sa hon
som om hela världen var full utav dem,
som om allting bara var meningen att falla, just så
som det faktiskt gjorde,
jag pratade ett tag, faktiskt
men bara med mig själv,
tills jag insåg att jag aldrig fick svar




Fri vers av SMLU
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-19 23:59



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Goda råd som slår tillbaka och som får \"stå för en själv\"...
sista styckets \"insikt\" gillas (jag pratar högt för mig själv..\"då jag får bästa svaren\"!)
2008-02-24

  Elin.
bra skrivet.
bästa jag läst på länge
2008-01-28

    Knasboll
kännerigen mig läskigt bra i det där.

mkt bra skrivet iaf :)
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU