Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den söta lilla killen som jag passade sommaren inna olyckan hände..


Grabben man aldrig glömmer...

Jobbig men så sjukt underbar
Så busig och så glad
En jädrans pratkvarn
Nu du ej mer i världen finns
Nu jag ej dig mer kan se
Ingen kram ingen smile
Inget prat inget skratt
Gud vad jag saknar dig
Du finns alltid i mitt hjärta


Han levde ett ungt liv
Ja hans liv hade inte ens börjat än
precis lärt sig cykla utan extra hjul
med vindens sus
Han var sin pappas ögonsten
Han sjöng, skrattade och log
Chansen att göra hyss han tog
Stolt han alltid sa:
Ja förlåt det var mitt fel, men det var kul!
Han levde ett ungt liv
Ja hans liv hade inte ens börjat än
Han var bara 8 år

Jag saknar dig Mattis

8 maj 2006
<3 <3 <3




Fri vers av An angel with only tears
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 14:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark och sorglig!
2008-01-20

  isabel louise
en sorglig och stark text som rör till tårar...
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears