Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Antar Att Du Inte Kunde Förlåta Mig

 

En hand på din axel i hopp om att du skulle förlåta.

 

Och du sa:

 

 

 

 

 

 

 

 

Försvinn härifrån.. Ut ur mitt liv..

 

 

 

Och jag grät som fan.




Fri vers av Kramgalen
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen