Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände bara att nu måste jag skriva..


one big question, and I\'ll never get the answer

Tänker
funderar
Men blir inte klok
bara förvirrad
Får ångest
mår illa
blir grinig och dum
Vem är jag
Vad vill jag
Vad känner jag, egentligen
Vad händer
jo inget
Och varför är det så




Fri vers av Kakaan
Läst 369 gånger
Publicerad 2008-01-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan