Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns känslan igen..


Nykär


Stör jag, sa du
Stör?
Ja stör jag?
Det är klart du stör, hela min tillvaro…
Du stör mej, hela min själ är i uppror
Hela min tankevärld störs av dej
Den är liksom helt förvirrad, kan inte tänka på annat..
Du frågar om du stör… hm..

Jag kanske ska gå då, sa du
Gå du får inte gå
Du skulle ta hela min värld
Jag skulle dö, bokstavligt, om du gick
Jag VILL blir störd av dej
VILL att du ska ta hela mitt tankeliv
Själsliv och uppmärksamhet
Kom och stör mej lite mer
Jag längtar efter det…




Fri vers av LassO
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 15:19



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
S t r å l a n d e
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO