Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikutriss


Huu

 

Mellan natt och dag

ack skräckslagen skyggar jag

för drömmars faror

mellan natt och dag

häver tungt mitt andetag

bland bestars skaror

se äntligt gryning

dess förföriska behag

farväl alla Maror




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 385 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-20 15:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅÅ snyggt!
2008-02-02

  Thommy
Finrimmat om hemskheterna, huu. Vackert.
2008-01-23

  Yvonne
Otroligt, en trisshaiku! Och bra tema, nattens maror och faror.
2008-01-22

  Markattan
En riktigt snygg och välrimmad haikutriss om natten och dess faror.
2008-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur, att en morgon,
snart randas, så
Du gott, kan andas,
men skulle det inte,
framför Din säng,
sättas ett stopp,
så de objudna,
inte når dit opp,
skulle, va´ kul,
att få se, dom åka
på, en propp!!!
HEJ HOPP!!!!!
2008-01-20

  Lyckohäxan Enediel
Åh så välformulerat och talande!
Du är helt outstanding i ditt skapande!
Japp...så är det!
2008-01-20

  Marita Persson
Kul sätt att hantera haiku. Eller heter detta triaiku? Du kanske har skapat en ny diktform, vore just likt dig med din kreativitet. Mycket bra uppbyggnad från nattlig skräck till trygg uppvaknan.
2008-01-20

  aol
rysvackerpoesi tur att gryningen jagar bot marorna
2008-01-20

  Michaela Dutius
Berörande - och poetisk
2008-01-20

  Erik L
Bravo och snyggt!
2008-01-20

    Maria Malm
Med såna otäckingar på besök, är det skönt att det blir morgon.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg