Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska, ett ofta missbrukat ord för sex... att älska, älska, älska... det är nåt betydligt djupara...


Nykär, exponering...



Jag såg dej, din kropp
Hela du, naken och utlämnande
Som om du ville ge mej, hela dej
På ett fat…

Du tog mej
Till en ny nivå då…

Men när du blottade ditt inre
Och gav mej förtroendet att se
Det som ingen annan fått se
Eller kunnat
De innersta tankar som en människa har
Så näranog sprängdes mitt inre
Av lycka
Och kärlek, ömhet, innerlighet
Stolthet och allt….
Som man kan känna…
När 2 verkligen smälter samman
Till ett, till 1, till 1…




Fri vers av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 16:02



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt riktigt
väldigt väldigt
något som är så mycket
mer än bra.

KÄNSLOR!
2008-01-20

  Lyckohäxan Enediel
Bra fångat! =)
Snyggt diktat om sammansmältning
2008-01-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kan inte finnas något mer som får oss jordevarelser närmare paradiset, ingenting annat än den känsla du så vackert här beskriver......
2008-01-20

  Michaela Dutius
Oerhört vacker- den fysiska nakenheten var en gåva- men själens nakenhet...den är ännu större- den visar vi inte många.
Applåd!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO