Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En, 1...




Mitt inre möter ditt
I andligt möte
Kommer min själ din till mötes
Vi behöver inte röra varann
Men i mötet berör vi varann




Som tvinnade lianer i regnskogen
Så tvinnas våra själar samman
Till en stark enhet
Som ingen kan kapa, eller dra av

Du fångar mej
Jag fångar dej
Får inte nog
Kan du komma närmare min själ
Eller är vi redan hopsmälta mer
Än vad en tvinnad tråd kan göra..

Där du går
Går jag
Även om ingen ser det
Där jag går, går du
Om än osynlig
Bubblande känslor, som en ruskad flaska
Till dess jag får berätta om vad som hänt
Hur enkelt det än kan vara.

Jag ser i dina ögon
Att du är lika lycklig som jag
Eller att vi, som en symbios
Är den lyckligaste enheten av alla
Även mitt i olyckan
Så skulle vi lyckas, lycka…




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 16:11



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert du skriver om k ä r l e k......
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO