Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla ideér är inte bra


datorn skulle göra
så det blev mindre papper att hantera

och iden hade varit perfekt
om de inte uppfunnit skrivaren

samtidigt




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-21 15:21



Bookmark and Share


  coffe
du e rolig..sann humor ger energi...c
2008-01-22

    Maria Malm
Precis..
2008-01-22

  Anders P VIP
ja, de kunde gott ha hållit lite på skrivaren till dess folk vant sig vid att jobba papperslöst.
2008-01-21

  Ola Rydberg
snyggt Hans där satt den
2008-01-21

  Carola Zettergren
Hehe!så sant!bra!
2008-01-21

  hurt and broken
Ha,ha där sa du sett sant ord..!

Bra!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP