Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter krogen

Vandrar på vingliga men lyckliga fyllesteg
på väg hemöver
efter lagomt med öl å nån tequila

mitt i nattens mörkaste timme
när folk masar sig hem efter en kvälls stampande
till en hörselskadad och helt inkompetent DJ

med skuttsteg och lycka i bröstet
med rytm i blodet
med manson skrålande i öronen
och med ett halft löfte om en ny vänskap

just då tittar himlen ner på en liten
men väldans lycklig flicka







Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel