Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör

 

 

När jag dör

Namnge inte stenen på min grav

Skriv istället kärleksagan

om två hjärtan..

som smältes samman

Låt istället inskriptionen i stenen lyda....

Här vilar en man som älskade papper

och drunkade

i sitt inre bläckhorn




Fri vers av issac.a.m
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-31 17:02



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så andlöst vackert.../B
2008-02-03

  Havsjungfrun
Väntar också på en bok med vakraste omslag..*ler*..kram vännen
2008-02-01

  Aisha VIP
....kanske kan det stå: \"Här vilar en stor poet som hade Hafez som läromästare, men han hade sin egen Shirin och själv var han Farhad\".....
....nu väntar jag bara på boken....den måste ha ett vackert omslag....det allra vackraste....kram A.
2008-02-01

  ia VIP
detta är sann poesi
2008-01-31

  sachie
Skrattar. Härlig dikt. ^_^
2008-01-31

    ej medlem längre
Vackert och underbart kärleksfullt skrivet
2008-01-31

    Miraa
...och så låter inte döden så skrämmande längre :) Vackert Isac!
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
Den träffade där den skulle: i hjärtat!
2008-01-31

  prinscess VIP
du älskar orden
landar i ditt älskade hjärta
2008-01-31

  isabel louise
en sann poets gravinskription...och det är du, en sann poet :)
vackert skrivet!
2008-01-31

    sunnanvind
Det här var en vacker text!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m