Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känsla


Försvinn ut ur mitt huvud

Jag bjöd inte in dig, plötsligt var du bara där.
Jag vill inte ha dig där men jag klarar inte av att be dig att gå.
Jag vägrar. Jag vill inte. Låt mig vara.
Du gör mig sårbar, du får mig att vilja älska dig och det skrämmer mig halvt ihjäl.
Du får mig att vilja öppna mig, att vilja våga behöva dig.
Dra, jag har inte hyrt ut något utrymme i mitt hjärta så hur fan fick du nyckel dit?
Ensam är stark, du gör mig svag. Försvinn!




Fri vers av Suz
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-21 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz