Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots allt

trots allt
är ingenting
möjligt!




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-21 14:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Att uppnå stunden av ingenting - varandets fördjupning!
2008-09-24

  sol
men hörreduru!
2008-01-24

  Night Soul Woman
Tänk om ingenting är början av allt?
Tack för läsningen:)
2008-01-21

    joje
fantastisk bra
2008-01-21

    joje
Man får verkligen en fin känsla när man läser den
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP