Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå hallå



Hallå hallå
finns det nån där
Det ekar så konstigt här

Kan inte förstå, förstå
vad meningen är
besvär, besvär

Jag skriker allt vad jag har
men får inget svar
inget svar
inget svar




Fri vers av Mygg
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Numer rullar svar-svar-svar! Fyndigt!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg