Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men den största glädjen....




Större än Universum

Starkare
än solen

Nåd är

att få bo
i Din närhet

känna hur Din kraft
reser mig upp
gör mig fridlyst

men den största
glädjen

att upptäcka

att Ditt ljus

Din kraft

bor i mig








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-21 20:50



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
\"men den största
glädjen

att upptäcka

att Ditt ljus

Din kraft

bor i mig\"

ja, och det sannerligen gör det, som ditt poetande också bevisar!!!

Fina rader, varma rader och bevingade rader...tackar!
2008-01-23

    Seud P Myno
\"gör mig fridlyst\" ekar i mitt huvud
Det lyser innifrån
2008-01-23

  Haugen
ryser när jag läser denna :D
2008-01-22

    Bodil Sandberg
En helt underbar kärleksvarm dikt!!!!
2008-01-22

  Manal
väldigt väldigt väldigt berörande och vackert
2008-01-21

    Elina Möller
vackert...
2008-01-21

  Annette Andersson
En etxt fylld av fridfull kraft. Gillade speciellt mycket raderna: \"känna hur Din kraft
reser mig upp
gör mig fridlyst\"
Ordet fridlyst fick i denna text en vidare betydelse.
2008-01-21

    ej medlem längre
känner lugnet i din dikt. flytet..
känner mej avslappnad efter läst. lysande skrivit (:
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius