Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dansar inte vinterdans

Anden Snörök dansade virveldans
med Fröken Isvind över fälten
Herr Storm dirigerade
den svarta trädorkestern
Alarna skavde mot varandra
i gnisselton
Björken rasslade med
sina tunna grenar
Granen trummade med
kottarna mot stammen

Över allt vakade
Mångudinnan

Hon som såg den lilla frusna
musen som sprang
från videsnåret mot linden
och hittade sitt hål under roten




Fri vers av Annette Andersson
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-21 23:26



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Åh den här är härlig. Underbara bilder!
2008-01-29

  Michaela Dutius
Många bilder seglar upp på min inre biograf medan jag läser....skickligt
2008-01-24

  Yvonne
Härlig dikt med underbara metaforer. Vilken orkester! Stor applåd!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson