Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku x 2




Dax

 

Ett fruset finger

rörde min skuldra

"dax för dig att dö"

genast jag tänkte

åh fan du redan

jaha mors adjö




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 440 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-22 16:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snittsigt värre...
2008-02-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihihi.
2008-01-28

  Nina V A
du har onekligen ett alldeles helskönt sätt Bodil och bjuder på känsla varje gång, enorm fantasirikedom!! Bara att luta sig tillbaka och läsa, läsa, läsa - härligt!
2008-01-26

    © Birgitta Wäppling VIP
En text skriven med galghumorns distans till döden. Applåd.
2008-01-25

  Thommy
\"Stort leende\"
2008-01-24

    Maria Malm
Snygg haiku..man får ta livet tillvara medans man har det..
2008-01-23

  aol
det där kalla fingret skrämde mej först
men som sagt du gjorde att mitt ansikte sprack i ett
stort grin mot slutet trösterikt bravo bodil bokmärks så klart
2008-01-22

    JJ VIP
Det där kalla fingret... Grrr! Snyggt skrivet! Mvh. JJ.
2008-01-22

  Yvonne
Bra flyt i dubbelhaiku med dödligt tema.
2008-01-22

  Larz Gustafsson VIP
\"Vem är du?\"
\"Jag är Döden.\"
\"Har du kommit för att hämta mig?\"


Lär oss att så betänka...
2008-01-22

  Markattan
Den första haikun i dubbelhaikun är rysligt bra och sedan avslutar du det hela så där lättsamt som bara du kan med \"jaha mors adjö\".
2008-01-22

  Lyckohäxan Enediel
Ruggiga rader...bra skrivet
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg