Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek väckte




Din kärlek väckte

det lilla barn

jag aldrig varit

till liv.

Så kunde jag äntligen

ta emot

ljuset och kärleken

med ovana händer








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 455 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-01-22 18:10



Bookmark and Share


  MammaMia
Oj va modig du var/är!!!! Jag vill oxå våga ge mig helt. Har så många gånger gett delar av mig bara... Suck
2008-01-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text, på ett tänkvärt tema. Applåd!
2008-01-24

    forskaren
fumla gärna, gåvan skyndar till hjärtat -- ändå!
2008-01-23

  Madjori
Oh...en så vacker mjuk text.....
2008-01-23

    Maria Malm
Något blir väckt, som aldrig varit till liv..vackert och livsbejakande.
2008-01-23

  Johan Bergstjärna VIP
Stor liten dikt om det största.
2008-01-23

    JJ VIP
Vackert och tänkvärt skrivet! Du vänder tanken varsamt genom texten! Applåd! Mvh. JJ.
2008-01-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

De fyra första stroferna är de centrala och mest tänkvärda... hälsar vännen fredrik
2008-01-22

  Åsa Gustavsson VIP
där bor en liten en inuti
som måste liten vara
för att sedan vuxen bli
i guds barnaskara
2008-01-22

  KristinaE
.. glädjens närvaro att vara mitt i Gud! Mitt i kärlekens heliga balans.
2008-01-22

    Ken Cassel
Min lilla ängel!
Jag kan se att ditt hjärta pulserar rött full med kärlek
Kramar
2008-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Just så är det att möta Jesus.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius