Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad


När du sa att jag inte var din syster längre
Då förlorade jag en bror
När du sa att jag inte var din vän längre
Då förlorade jag en syster
När du sa att jag inte var din flickvän längre
Då förlorade jag mig själv




Fri vers av anoonym
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-22 20:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du finns där.
Jag tror det är farligt att vara så beroende av en annan människa för sin existens.
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym