Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Späd lycka



När man ser den lilla kroppen
Den som är ens ”egen”
Den lilla,, skrynkliga, mjuka
Varelse som man väntat på, så länge
För första gången

Då växer känslorna, inifrån
Och ögonen tåras
Av glädje
Av tacksamhet
Man är glad för att allt finns

Fingrar, händer, ben
Kropp, öron, ögon anar man mest
Och när man, som far, får ta sitt barn
Till att för första gången tvätta det
Så sväller hjärtat….

(och man njuter av doften)




Fri vers av LassO
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 06:52



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Applåd!
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
\"Nu ska du få se något fint\", sade sköterskan på BB till mig när jag kom för att se Petrus första gången.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO