Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska det vara så svårt att finna dej?

Vem är min
Och vart finner jag dej

Jag behöver din närhet nu!
Ensamheten äterupp mej


Håll mej hårt och viska mej orden som finns i ditt hjärta
Jag behöver höra dom

Här, ta min hand
låt oss vandra igenom livets vackra skog

tillsammans ska vi njuta av det goda vi möter

när mörkret faller värmer vi varandra
och om dina tårar rullar ska jag kyssa dom ifrån din kind




Fri vers av Sara-jo
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-01-23 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo