Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar....

Jag väntar här
som jag nu gjort ett tag...

Men jag vet att det är värt de...
du är en av få...

tror mej höra ditt hjärta viska till mitt...
och våra själar dras till varandra som magneter...

men nu är det inte långt kvar,
kommer du följa din indre röst?
så vi äntligen kan förenas...

eller gör du ditt livs mistag?
och låter allt gå förlorat...




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-23 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"inre\"
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo