Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ëlvafotade verser




Detta är inte en dikt

Människor som inte kan rättfärdiga
Sina handlingar får ack mig att kväljas
Med ovänlig uppsåt och ihärdiga
Dina sanningar kommer aldrig väljas

Människor som saknar sundare förnuft
Sätter sig på dig utan uppmaningar
Tar så sig friheten att andas din luft
Väcker ditt raseri utan varningar

Människor som är spritt språngande galna
Sätter tänder i dina planers banér
Men om du lät din bittra ilska svalna
Ej dunst ur dessa människors munnar mer




Fri vers av Seud P Myno
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 17:16



Bookmark and Share


  Connie
Det är lättare att hitta en motmänniska än en medmänniska!
2008-02-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker den här är både vacker i sig, och ger så mycket eftertänksamhet..Helt underbar/B
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Varför ger vi dem tillräckligt mycket rep?
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno