Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar

jag önskar mig
modiga kyssar
blommor som kommer
ur kärlekens jord

jag önskar mig
starka drömmar
som aldrig må brista
i bitar

jag önskar mig
bundna
band som aldrig
rister
vackra blommor
ur styrkans famn

jag önskar mig
dig att älska

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~